söndag 27 juni 2010

MIN SEMESTER

har jag sagt att jag åker på semester imorgon? hmm, kanske har nämnt det.. allafall, imorgon åker jag och min familj till vår sommarstuga på västkusten, heestrand heter stället! vi brukar vara där ca 3 veckor per år så då får man passa på att ha så mycket roligt man kan. när vi är där brukar vi åka till smögen (det stället måste ni veta om va?), vi brukar också åka till fjällbacka - där är det jättemysigt, alla affärerna och så. tillsist brukar vi åka till grebbestad, perfekt om man vill ta sig en matbit och kolla ut på havet och alla segelbåtar (och andra stora som små båtar). där finns det till exempelvis en butik som heter 15 kronors butiken (hette 10 kronor butiken förut, hehe).

annars brukar vi åka ut på havet (vi har en liten båt), dannemark heter en av öarna, skit mysig strand. här har ni utsikten:



på ena sidan ser det ut som bilden ovan, sen finns det en andra sida också, där det är rätt långgrunt. som sagt, jätte mysig ö. vi brukar också åka till en ö som heter ... öhh.. nej nu kommer jag inte ihåg det. allafall - så brukar jag spendera min semester när jag är där.

vad brukar du göra på din semester?

1 kommentar:

  1. Hej!
    Ställ gärna några frågor till min frågestund!
    Länk:
    http://shikos.blogg.se/2010/june/fragestund.html

    Kom ihåg: Ingen fråga är för dum

    SvaraRadera